A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нетішинська гімназія "Енергія" Нетішинської міської ради Шепетівського району Хмельницької області
Нетішинська гімназія "Енергія"

Новини

Дата: від до Скинути

Правила безпечної поведінки дітей під час зимових канікул

Дорогі учні!  Розпочинаються  зимові канікули — пора відпочинку, свят та розваг. Але для того щоб канікули були веселими й корисними, необхідно пам’ятати про безпечну поведінку!     Дотримуйтеся: •    правил дорожнього руху; •    правил електробезпеки; •    правил протипожежної безпеки; •    правил поведінки на воді; •    правил поведінки з вибухонебезпечними предметами; •    правил поведінки під час сигналу «УВАГА! ПОВІТРЯНА ТРИВОГА»     Категорично забороняється : •    контактувати з незнайомими людьми; •    перебувати на об’єктах незавершеного будівництва; •    відвідувати водоймища без нагляду дорослих; •    торкатися невідомих предметів, знахідок.

08:00 22.12.2023

ЗАГАЛЬНОШКІЛЬНА БАТЬКІВСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ

20 грудня 2023 року у актовій залі Нетішинської гімназії «Енергія» пройшла ЗАГАЛЬНОШКІЛЬНА БАТЬКІВСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ. На конференції Зоя Машук, директор, розкрила питання про виконання Стратегії розвитку закладу освіти, ознайомила із підсумками роботи закладу освіти за 2023 рік та відповіла на запитання батьків. Запрошені Ірина Поліщук, представник управління соціального захисту населення виконавчого комітету Нетішинської міської ради, начальник відділу з питань сім'ї, запобігання та протидії домашньому насильству, забезпечення гендерної рівності та Віталій Степанець, дільничний офіцер відділу поліцейської діяльності №1 Шепетівського РУП  ГУНП в Хмельницькій області висвітлили питання «Насильство та правопорушення серед неповнолітніх. Відповідальність за вчинення насильства та правопорушень неповнолітніми».  Дякуємо нашим захисникам за можливість навчатися, творити та реалізувати найбільшу мрію про перемогу. Слава ЗСУ!        

20:00 20.12.2023

День Збройних сил України

Збройні сили України – сила і гордість нашої Батьківщини. Сьогодні Збройні сили України захищають нас на землі, у воді та в повітрі. Наші Збройні сили України мають довгу історію та значущі традиції  від воїнів УПА та січових стрільців. Українські військові довели, що вони найвідважніші, найдосвідченіші, найпрофесійніші воїни у світі. Це — гордість нації та люди, які заслуговують поваги та вдячності. Тисячі чоловіків та жінок захищають Україну щодня, віддають свої життя та жертвують найціннішим. Бажаємо кожному захиснику і захисниці повернутися додому цілими і неушкодженими і принести із собою перемогу! Вітаємо всіх доблесних і хоробрих чоловіків і жінок, які потужною стіною захищають свою рідну Україну від окупанта! Неможливо висловити словами нашу безмежну вдячність. Слава ЗСУ! Слава Україні!

08:00 06.12.2023

#волонтерсвятогомиколая

Участь Шевчук Поліни учасниці волонтерського загону «Турбота» у Всеукраїнському фестивалі мистецтв «Військові обереги від Святого Миколая»

21:34 26.11.2023

Марафон добрих справ нетішинських здобувачів освіти

💛💙Дякуємо та вклоняємось нашим воїнам! Дякуємо, що ви з нами! 💛💙23 жовтня представники учнівського самоврядування Нетішинської гімназії «Енергія»  мали можливість подякувати воїнам, які після поранень перебувають на лікуванні та реабілітації  у нашій лікарні «КНП НМР "СМСЧ м.Нетішин», адже кожна мирна хвилина окроплена кров'ю та потом  наших захисників. 💛💙Учасники освітнього процесу Нетішинської гімназії «Енергія» придбали засоби гігієни, смаколики, теплі шкарпетки та виготовили сувеніри, малюнки для воїнів. Усе спакували у подарункові пакетики. Нас радо зустріли Валентина Василівна Парахіна та Ольга Вікторівна Гусарова.  Ольга Вікторівна провела цікаву пізнавальну екскурсію  по Відділенню медичної реабілітації.   Цією доброю справою ми приєднуємося до  #Марафону_добрих_справ нетішинських здобувачів освіти. Передаємо естафету Нетішинській гімназії «Ерудит». #Марафон_добрих_справ_ Підтримай_ воїна    

21:30 25.10.2023

Оголошення

17 серпня об 11:00 в актовій залі закладу освіти відбудеться звіт директора про підсумки роботи у 2022-2023 навчальному році

11:00 14.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень